preskoči na sadržaj

I. osnovna škola Čakovec

Login
e-Škole

e-Dnevnik

Tražilica
Kalendar
« Siječanj 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji

PROPISI
Lista linkova je prazna
eTwinning

 

eTwinning je najveća europska mreža škola koja omogućuje komunikaciju, suradnju, stručna usavršavanja, razvoj i realizaciju projekata, razmjenu znanja, vještina i iskustava za odgojno obrazovne djelatnike i učenike diljem Europe. Informirajte se i saznajte više na mrežnim stranicama eTwinning.

 

 

Prednosti i mogućnosti eTwinninga

Registracija i prvi koraci

eTwinning zajednica

Vijesti i zanimljivosti

eTwinning nadahnuće

 

 

Započnite svoje putovanje eTwinningom!

 

I. osnovn aškola Čakovec postala je aktivna članica eTwinning zajednice 2014. godine od kada se kontinuirano njeguje međunarodna suradnja među školama. Među najuspješnijim projektima ističemo projekte koji su nagrađeni nacionalnom i europskom oznakom kvalitete:

    

    

  

 

eTwinning projekti u kojima aktivno sudjeluju djelatnici i učenici I. osnovne škole Čakovec tijekom školske godine 2020./2021.

 

 

"Cloud Computing and Social Media in Primary Education" 

- ime je međunarodnog projekta u kojem učitelji i učenici iz partnerskih škola u Poljskoj, Portugalu, Italiji, Španjolskoj zajedno s učiteljima i učenicima iz naše škole razvijaju digitalne vještine, a posebice razvijaju vještine i mogućnosti korištenja računalnog oblaka, društvenih mreža, virtualne i proširene stvarnosti u obrazovanju, razvijaju vlastite vještine digitalnog stvaranja programiranjem obrazovnih računalnih igara, istovremeno razvijajući i poštujući pravila sigurnog i odgovornog ponašanja u online svijetu.

 

 

 

SMARTIES

SMARTIES je međunarodno školsko partnerstvo u svom početku sa ciljem razvoja digitalnih vještina učitelja i učenika, razvoja medijske pismenosti, obrazovanja iz područja primjene pametnih tehnologija (pametna kuća, pametna škola, pametni grad), popularizacije STEAM područja. Primarni cilj međunarodnog partnerstva je razvoj sigurnog online okružja za učenje i podučavanje, podrška učenicima i učiteljima pri učenju i podučavanju...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

iPads School Learning for the Future

Digitalna pismenost i digitalne vještine, jedne su od nužnih oblika pismenosti suvremenog društva. Razvoj digitalnih vještina u obrazovnom sustavu, primjena u procesu učenja i poučavanja, temelj je razvoja digitalnig vještina za buduća obrazovanja, buduće poslove i cjeloživotno učenje. Međunarodno partnerstvo pet različitih škola analizira obrazovne sustave svojih zemalja, prepoznaje prednosti, izazove i mogućnosti, te zajedničkim snagama razvija obrazovne materijale i aktivnosti koje razvijaju digitalne vještine, vještine rada u timu, vještine komunikacije i suradnje u međunarodnim timovima učenika i učitelja. Glavna misao vodilja je budućnost, a aktivnosti su okupljene oko primjene operativnog sustava iOS i stvaranju digitalnih radova pomoću aplikacija specijaliziranih za iOS.

 

 

 

International Women in Science Day i International Women in Science Day II.

 

 

 

Computational thinking and programming - the literacy of the future

 

 

 

ERASMUS DAYS 2020

 

 

 

preskoči na navigaciju