preskoči na sadržaj

I. osnovna škola Čakovec

Login
e-Škole

e-Dnevnik

KEEP INVEST DONATE SPEND

 

 

 

 

Ova aplikacija namijenjena je svima Vama, ali je posebno prilagođena djeci i omogućuje prijavljivanje: sadržaja na internetu za koji sumnjate da je nezakonit i odnosi se na različite oblike iskorištavanja ili zlostavljanja djece.

 

 

 

 

 

Tražilica
Kalendar
« Studeni 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji

PROPISI
Lista linkova je prazna
ŠKOLSKI DOKUMENTI
Lista linkova je prazna
Smarter... Greener... Safer...

Smarter... Greener... Safer... je dvogodišnji projekt iz Erasmus+ KA219 programa sa ciljem razvoja suradnje i razmjene primjera dobre prakse, razvoja inovativnosti i kreativnosti u obrazovanju. 

Projektni ciljevi i zadaci: razvoj ekološke svijesti i poduzetničkih vještina, razvoj digitalnih kompetencija, interkulturalnosti i cjeloživotnog učenja učenika, učitelja, lokalne i međunarodne zajednice.

Nositelj projekta je I Spoleczna Szkola Podstawowa im. Unii Europejskiej w Zamosciu, Zamosc, Poland, a partneri u projektu su: I. osnovna škola Čakovec, Croatia; Istituto Comprensivo Madonna della Camera, Monteperano, Italy; Emäkosken koulu, Nokia, Finland; Agrupamento de Escolas de Vila Nova de Paiva, Vila Nova de Paiva, Portugal.

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
ZELENI TJEDAN
Autor: Ivana Ružić, 26. 4. 2018.

U sklopu Zelenog tjedna učenici 4. d razreda održali su radionicu na temu uređenja prostora naše  I. osnovne škole Čakovec. Iskoristili smo sunčani dan te smo s učenicima 2. d i  3.a  razreda uz pomoć volontera i članova Udruge NOBILIS obojili i ukrasili otpadni školski inventar. Starim i odbačenim vratima vratio se novi sjaj te funkcija u prostoru. Same kreacije će se kasnije montirati na zid u dvorištu škole te će poslužiti za ukras, igru i obogaćivanje samog školskog sadržaja.

Sama radionica održana je u sklopu projekta "Zelena škola" na kojem je naša I. OŠ Čakovec partner sa Udrugom  NOBILIS, a sav radni materijal financiran je od strane Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva koja je ujedno i osigurala financijska sredstva za projekt u sklopu programa "Izvaninstitucionalni odgoj i obrazovanje djece i mladih.

Učenici su i ovog puta uživali radeći višestruko koristan posao. Iskoristio se odbačeni materijal, uživali su u oslikavanju istog i u druženju s prijateljima.

Zahvalni smo udruzi NOBILIS što su nas odabrali za svoje partnere i što s njima već više godine radimo i učimo na drugačiji način.


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju